Tjänster

Konsultationer

Konsultationspaket

Kos- och livsstil

Tjänsten vänder sig till dig som har svårt att gå ner eller upp i vikt. Och/eller till dig som vill komma ur ett sockerberoende, förebygga sjukdomar, balansera kroppen, stötta kroppsliga funktioner, optimera välmåendet och maximera din fysiska och/eller mentala potential. Den vänder sig också till dig som vill ha hjälp med din motivation till att finna nya livsstilsvanor, till att bryta gamla mönster och få stöd för förändringsarbetet.

Allt börjar med det obligatoriska Intromötet som du enkelt bokar här på hemsidan.
Efter genomfört Intromöte kan du gå vidare och boka ditt konsultationspaket.

Har du en partner med liknande behov går det bra att boka som par.

 • Två längre konsultationsträffar
 • Din personliga hälsopärm som innehåller alla dina närings-, kost- och träningsråd samt en massa annan nyttig information (vid parkonsultation erhåller man en gemensam hälsopärm).
 • Två Kroppsanalysvägningar (ej vid digital konsultation).
 • Telefonmöte, 15 min, för avstämning mellan träff 1 och träff 2.
 • Fri support/coaching, i 5 månader, via meddelandefunktionen på ditt kaddio-konto. Meddelanden besvaras 2 ggr/vecka (under KOMiFORMs semesterstämgda perioder besvaras meddelanden inom 14 dagar).

Om våra konsultationspaket

Klicka på playknappen för att se filmen
Utökad info

För dig som vill veta mer om våra paket finns utökad info

Här hittar du utökad information om vad våra konsultationspaket innehåller och om hur du bokar ett paket

Första besöket 90 - 120 min, andra besöket 45 - 60 minuter efter cirka 6–12 veckor

I priset ingår två träffar. Senast två dagar före första träffen har du fyllt i onlinebaserad hälsoenkät där du svarar på frågor gällande din livsstil, bakgrund, näring/kosttillskott och vad du har för mål. Dina svar går vi igenom tillsammans på första träffen och ser till vilka åtgärder som ska tas. Här får du även din personliga hälsopärm med program för kost och näring där du kan du dokumentera och följa upp ditt resultat.

På andra träffen följer vi upp, ser hur det har gått och om vi måste göra kompletteringar. Du är välkommen att boka fler träffar efter detta.  Mellan våra träffar är min tid ganska begränsad. Jag erbjuder även klippkort för återkommande besök.

Första besöket 120 - 150 min, andra besöket 60 - 90 minuter efter cirka 6–12 veckor.

Lever du i ett förhållande där en eller båda av er har något problem med kost- och livsstil som i paket 1. Vi kör samma upplägg som i paket 1 men med längre konsultationer. Tillsammans hittar vi en lösning som passar er båda. Ni får även en gemensam hälsopärm.

 1. Klicka på ”BOKA TID” i menyn.
 2. Du börjar alltid med ett Intromöte. Klicka på "BOKA INTROMÖTE NU".
 3. Nu länkas di till bokningsportalen.
 4. Välj dag och tid. OBS! Välj en tid som är minst tre dagar framåt (se punkt 8).
 5. Välj betalsätt. "Betala efteråt via Klarna" eller "Betala på plats".
  Ska du betala med ePassi, Edenred eller Wellnet väljer du "Betala på plats" (Skriv gärna ePassi, Edenred eller Wellnet i meddelanderutan).
 6. Om du önskar videomöte istället för fysiskt möte på kliniken skriver du VIDEO i meddelanderutan.
  Väljer du videomöte får du i god tid före Intromötet ett informationsmejl som föklarar hur videomötet ska genomföras.  
 7. Om du valt "Betalat på pltas" klickar du på "Slutför Bokning". KLART!
  Om du valt Klarnabetalning klickar du på "Fortsätt". Fyll i mejladress, postnumme och klicka på "Fortsätt". Fyll i namn, adress och mobilnummer. Klicka på "Fortsätt". Genomför betalningen. KLART!
 8. Senast dagen efter att du bokat din tid för du ett mejl med en länk till ett digitalt inskrivningsformulär som ska vara ifyllt senast 48 timmar före ditt besök.