KOMiFORM Linköping

Labbtester

Har man själv en misstänka om att något är fel i kroppen är det inte alltid man, inom skolmedicinska sjukvården, lyckas få gehör för sina misstankar. Resursbrister och snäva budgetar leder ofta till en mycket restriktiv inställning till att utföra tester.
Vissa tester går överhuvudtaget inte att få utförda inom sjukvården, t ex SIBO-test, läckande tarm-test och Organiska Syror.

Man får istället ta saken i egna händer och själv beställa och utföra de tester man önskar få gjorda. Tyvärr kan kostnaden bli relativt hög och det är då viktigt att man väljer en seriös labbtestleverantör, så att man verkligen får en tillförlitlig analys för de pengar man lägger ner.. 
KOMiFORM samarbetar med en testleverantör som enbart använder ISO-certifierade labb.

Det är lätt gjort att man drar felaktiga slutsatser av ett testsvar. Därför är det vår tydliga rekommendation att boka en teståterkopplingsträff när du fått ditt testsvar.
Då får du professionell hjälp att tolka testsvaret och beroende på vilket test det gäller kan du även få råd om hur du förbättrar dina värden.

Pris teståterkoppling:

Teståterkoppling - 1 test, 30 min: 625 kr
Teståterkoppling - 2 test, 45 min: 1 000 kr
Teståterkoppling - 3 test, 60 min: 1 300 kr

Är du intresserad av en stor screening av din tarmhälsa rekommenderar vi ”Stora Tarmkollen” som inkluderar Infoträff, stor testpanel och teståterkopplingsträff. Läs mer om ”Stora tarmkollen” HÄR.

Klicka HÄR för en komplett lista på alla tester du kan köpa via KOMiFORM.

Nedan ser du några exempel på de tester vi säljer mest av. Klicka på ”INFO / KÖP” för mer information och köp.

Följ oss på sociala medier!