KOMiFORM Linköping

Tjänster som erbjuds

KOMiFORM riktar sig både till privatpersoner och företag. Tillsammans hittar vi lösningar som förbättrar din hälsa och därmed livskvalitet. Här kan du läsa mer om samtliga de tjänster som erbjuds.
Priser för privatpersoner hittar du under fliken Priser.
Priser för företag och föreningar offereras efter förfrågan.
 KOMiFORM är ansluten till ePassi och Wellnet.

 

Tjänster för privatpersoner

Ta första steget till en hälsosammare livsstil och boka en tid för en konsultation hos KOMiFORM. Vi erbjuder unika Kost- och livsstilskonsultationer baserade på evolutions- och funktionsmedicinska grundprinciper.  KOMiFORM erbjuder även kroppsanalys, stor screening av tarmstatus, massagebehandlingar och ett stort utbud av labbtester.

Hos KOMiFORM är det du som kund som står i fokus och får en skräddarsydd plan anpassad efter just dig. Tommy brinner för funktionsmedicin och friskvård och har en gedigen kunskap vilket du får ta del av.

Konsultationer
Kroppsanalys
Labbtester

Tjänster för företag och föreningar

Satsa på dina anställda

Att investera i dina medarbetare eller medlemmars hälsa är något som lönar sig både långsiktigt och kortsiktigt. Det är bevisat att det både ökar produktiviteten och kan minska sjukfrånvaro. En sund livsstil ökar motivationen, vilket i sin tur leder till bättre prestationer.

Skräddarsydda lösningar anpassade efter individen

Hos KOMiFORM får alla deltagare en individuell behandlingsplan som är anpassad efter deras behov. Tommy lyssnar på varje individ för att säkerhetsställa vad de behöver. Med hjälp av behandlingsplanen kommer dina anställda att må bättre.

Boka in företaget eller föreningen för en kurs eller föreläsning om ett ämne som är särskilt relevant för just er. Hör av er redan idag.

Följ oss på sociala medier!